Informatii despre Transportul comenzilor:

Transportului este gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 RON.

Pentru restul comenzilor costul este de 17 RON indiferent de localitate sau de volumul comenzii.

Livrarea se va face prin curierat rapid (Fan Courier sau Nemo Curier) in 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptie fac produsele care vin la comanda.

Ne dorim satisfactia garantata a oricarui client, astfel orice produs poate fi returnat in 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Clientul are dreptul să notifice în scris S.C. UNIDECO DESIGN S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă.

Rambursul contravalorii produsului, mai putin cheltuielile de livrare, se va face in contul bancar al cumparatorului in termen de maxim 10 zile de la receptia produsului de catre Decoruri.ro. Produsul trebuie returnat fara defecte, in starea sa initiala.

Cheltuielile de livrare pentru produsele returnate cad in sarcina cumparatorului.

Este important sa luati in calcul ca prin natura lor, obiectele pentru decor in stil vintage pot avea mici imperfectiuni (mici zgarieturi sau deteriorari ale materialului). Acestea nu se consideră a fi defecte de fabricaţie şi, în aceste cazuri, condiţiile de garanţie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însă returul produsului fără a fi necesară vreo explicaţie, în condiţiile legii, in termen de 30 zile de la data cumpararii.