Ne dorim satisfactia garantata a oricarui client, astfel orice produs poate fi returnat in 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Clientul are dreptul să notifice în scris S.C. UNIDECO DESIGN S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă.

Rambursul contravalorii produsului, mai putin cheltuielile de livrare, se va face in contul bancar al cumparatorului in termen de maxim 10 zile de la receptia produsului de catre Decoruri.ro. 

Este important sa luati in calcul ca prin natura lor, obiectele pentru decor in stil vintage pot avea mici imperfectiuni (mici zgarieturi sau deteriorari ale materialului). Acestea nu se consideră a fi defecte de fabricaţie şi, în aceste cazuri, condiţiile de garanţie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însă returul produsului fără a fi necesară vreo explicaţie, în condiţiile legii, in termen de 30 zile de la data cumpararii.